Nikoli ne veste preveč, zato je čas, da se udeležite naše konference! 

Pred nami je že 9. konferenca, ki bo potekala 11.10.2017, v Austria Trend Hotelu v Ljubljani.

***Tokrat vas vabimo na našo 9. konferenco, ki bo potekala v sredo, 11.10.2017 ob 8.00 uri, v Austria Trend Hotelu v Ljubljani. Izkoristite priložnost in prisluhnite številnim strokovnjakom s področja brezpapirnega poslovanja.

Za vas pripravljamo čudovit in produktiven dogodek, ki bo postregel z zanimivimi temami, presenečenjem in izzivi! Za vas imamo pripravljeno super govornico, ki bo z energijo napolnila še tiste najbolj zaspane.

Na dogodek smo povabili tudi gosta presenečenja, ki iz prve roke ve kaj pomeni delovati pod pritiskom… in oditi kot zmagovalec! Za Mikrografijo je letos 25 let delovanja in tudi sami smo se na tej poti srečali z mnogimi izzivi, ki smo jih uspešno odpravili.

Tokrat pa želimo izzvati tudi vas, z željo, da se srečamo na konferenci. Najbolje, da se tudi vi pridružite na našem dogodku številnim udeležencem iz Slovenije in tujine.

Veseli smo ponovnih srečanj z vami, zelo pa se razveselimo tudi novih obrazov! Prijave smo že odprli, program dogodka pa bomo objavili naknadno, zato še naprej spremljajte naše novičke! Izkoristite priložnost in prisluhnite številnim strokovnjakom s področja brezpapirnega poslovanja.

 

***