Rešujemo izzive naraščajočega števila dokumentov
 

V podjetju Mikrografija organizacijam vseh velikosti pomagamo pri reševanju izzivov, povezanih z obvladovanjem poslovne dokumentacije in vsebin. Naš pristop je celovit, saj ne zgolj odpravljamo posamezne težave ali ozkega grla, temveč poskrbimo, da poslovni procesi in delo zaposlenih pridobijo novo dimenzijo. Zavedamo se, da ima vsako podjetje svoj način dela, zato rešitve maksimalno prilagodimo posameznemu poslovnemu okolju.

***

Smo specialisti in vredni zaupanja. Z obvladovanjem in hrambo dokumentov se ukvarjamo že tretje desetletje, v tem času smo z izvedbo kompleksnih projektov doma in v tujini pridobili številne reference ter izkušnje. Podjetjem smo obdelali več milijard dokumentov različnih oblik, formatov in stopnje zaupnosti. Optimizacijo področja upravljanja z dokumenti, vključno z rešitvami za učinkovito arhiviranje gradiva lahko izvedemo pri naročniku ali preko storitev v računalniškem oblaku.

Poleg nudenja celovitih rešitev za obvladovanje in arhiviranje dokumentov izvajamo še vse spremljevalne storitve (urejanje arhivov, masovno skeniranje dokumentacije različnih vrst, priprava Notranjih pravil, zajem oz. prepoznava vsebine dokumentov, hramba dokumentacije v elektronski obliki, digitalizacija mikrofilmov, izločanje in uničenje dokumentarnega gradiva ter odbiranje in predaja arhivskega gradiva pristojnim arhivom) bodisi na lokaciji naročnika bodisi na eni izmed naših štirih lokacijah, kjer imamo ustrezno varovane in opremljene prostore.

Za naše naročnike in poslovne partnerje že tradicionalno organiziramo tudi letne konference, kjer v enem dnevu strnemo vse novosti z našega področja dela. Poglejte si kako smo se imeli v letu 2016 in se nam letos pridružite tudi vi.