Zaupajo nam mnogi. Zaupajte nam še vi.
 

Pri brezpapirnem poslovanju ni bližnjic. So le rešitve. Podjetje Mikrografija stavi na profesionalen pristop k digitalizaciji poslovanja. Strankam nudimo certificirano storitev zajema ter e-hrambe dokumentacije in vrsto spremljevalnih storitev. Z našimi rešitvami in storitvami boste poslovali učinkoviteje, natančneje, skratka preprosto bolje.

***

Strokovnost in izkušnje kot recept za uspeh

Ključ do uspešne izvedbe projektov s področja digitalizacije poslovanja je aktivno sodelovanje strokovnjakov podjetja Mikrografija in naročnika še pred pričetkom projekta in postavitev jasnih ciljev. Obvladovanje dokumentov v poslovnih okoljih namreč zahteva jasno razumevanje organizacijske strategije, dokumentnega toka, udeležencev, procesov, zahtev glede tehnologij in optimalni pristop k implementaciji. Tu pa znanje in bogate izkušnje vsekakor pridejo do izraza. Poslovne dokumente in njihovo upravljanje velja zaupati strokovnjakom.

Dokazljiva kakovost

V podjetju Mikrografija stremimo k stalnemu izboljševanju kakovosti naših storitev in produktov, veliko pozornosti posvečamo varovanju informacij. V ta namen redno vzdržujemo in nadgrajujemo standarda kakovosti ISO 9001 in varovanja informacij ISO 27001. Za prizadevnost pri varovanju osebnih podatkov smo prejeli priznanje informacijske pooblaščenke.

Poslovanje po črkah zakona

Dokumentacija predstavlja kri poslovnega organizma. S certificiranimi rešitvami in storitvami si naročnik zagotovi višjo pravno veljavnost elektronskega gradiva, pretvorjenega iz papirne oblike. V praksi to pomeni, da je naročnik s pripravo krajšega dokumenta Notranja pravila in najemom certificiranih storitev povsem na varni strani zakona. Z najemom certificirane spremljevalne storitve varnega arhiviranja pa se podjetje močno približa možnosti uničenja fizične dokumentacije (že takoj po pretvorbi).

Skladno z zakonodajo (Zakon o varstvu dokumentarnega in arhivskega gradiva ter arhivih, Ur. l., št. 30/2006) je družba Mikrografija d.o.o. ponudnik storitev s področja zakonsko skladnih zajema, obdelave in hrambe dokumentov.

V Mikrografiji:

 • smo vpisani v Register ponudnikov opreme in storitev na Arhivu RS
 • storitve izvajamo z akreditirano strojno in programsko opremo
 • imamo potrjena Notranja pravila
 • izvajamo akreditirano storitev e-hrambe pod blagovno znamko mSef
 • izvajamo akreditirane spremljevalne storitve, kot so:
  • zajem dokumentarnega gradiva v digitalni obliki,
  • zajem dokumentarnega gradiva v fizični obliki,
  • pretvorba dokumentarnega gradiva iz fizične v digitalno obliko,
  • pretvorba dokumentarnega gradiva iz digitalne oblike v obliko za dolgoročno hrambo,
  • urejanje ali odbiranje dokumentarnega gradiva v digitalni obliki ter
  • uničevanje dokumentarnega gradiva v digitalni obliki.