Popolna varnost pri varstvu podatkov. 


mPrivacy poenostavlja izvajanje ukrepov za zaščito podatkov že v več kot 30 podjetjih v EU in vam pomaga rešiti izziv GDPR. 

***

Obravnava varstva podatkov je resna naloga, h kateri bodo podjetja mogla pristopiti suvereno, kajti v nasprotnem primeru bodo kot taka primorana prevzeti veliko tveganje. Poleg visokih kazni nadzornih organov, jim grozi tudi škoda, ki je lahko povzročena ob kraji nezaščitenih podatkov. Vendar pa je varovanje podatkov v celotnem podjetju, v skladu s predpisi, naloga, ki lahko zelo hitro postane nadloga vsakega DPO - odgovorne osebe za varovaje podatkov v organizaciji.

mPrivacy je osredotočen na obvladovanje osebnih podatkov, dokumentirane in ovrednotene pa ima vse procese obdelave osebnih podatkov. Popis vseh obdelovalnih procesov v rešitvi mPrivacy, ne pomaga le pri izpolnjevanju zakonskih zahtev, temveč vam daje tudi celovit pregled. Programska rešitev vključuje tisoč vprašanj, ki izhajajo iz zahtev GDPR in jih lahko dodelite glede na zadevo, kot kontrolni seznam. 

Da bi se izognili odvečnemu delu vam mPrivacy nudi sistematično uporabo predpripravljenih predlog. Dokumente, ki ste jih ustvarili lahko prilagodite in ponovno uporabite. Vaše delo bo tako veliko bolj učinkovito in pridobili boste čas za povečanje kakovosti vaše organizacije. 

Sistematični uporabniški vmesnik poenostavlja uporabo. Poleg tega, kazalniki napredka pri ustvarjanju novih podatkovnih nizov povečajo uporabniško izkušnjo. Vedno vidite kje ste v procesu in pridobite pregled stanja vsakega posameznega pregleda procesa. Lučke, kot na semaforju, vam dajejo vedeti, na katerih področjih je potrebna optimizacija.