Podpisovanje elektronskih dokumentov s podpisnimi tablicami


Poslovni dokumenti pogosto zahtevajo tudi podpis odgovorne osebe. Da podpisovanje dokumentov ne bi postalo ozko grlo brezpapirnega poslovanja, priporočamo elektronskega podpisovanja dokumentov. S podpisnimi tablicami lahko uvedete brezpapirno poslovanje v vaši organizaciji že na samem začetku življenjskega cikla dokumentov. Podpisne tablice so hkrati zelo praktična rešitev na delovnih mestih, kjer je podpis zaposlenega ali stranke del poslovnega procesa, saj podpisna tablica precej poenostavi potrjevanje dokumentov. 

***

Podpisne tablice namreč omogočajo elektronski zajem podpisa brez rabe digitalnega potrdila ali dodatne programske in strojne opreme. Sam podpis se za uporabnika ne spremeni, uporabniška izkušnja je podobna - razlika je le v tem, da se podpis zajame preko podpisne tablice in doda na elektronski dokument. 

V sodelovanju s podjetjem StepOver nudimo rešitev za podpisovanje elektronskih dokumentov s pomočjo podpisnih tablic NaturaSign Pad Colour – te so med najtanjšimi in zato tudi najbolj elegantnimi podpisnimi tablicami na trgu. 

Ključne lastnosti podpisne tablice NaturaSign Pad Colour:

  • Velik barvni zaslon omogoča dovolj prostora za vnos daljšega besedila (npr. podpisa) in/ali dodatnih sporočil.
  • Obračanje podpisne tablice ni potrebno, saj ta omogoča obračanje podpisnega polja ali prikazane slike.
  • Podpisovanje je omogočeno neposredno na elektronski dokument.
  • Zaslon ima ločljivost 840 x 640 pik.