Rešitve ABBYY za digitalizacijo informacij
 

Podjetje ABBYY je eden vodilnih razvijalcev tehnologij za prepoznavo vsebin in digitalizacijo dokumentov ter podatkov v njih. ABBYY je hkrati najbolj napreden ponudnik rešitev za prepoznavo in obdelavo pisav v najrazličnejših svetovnih jezikih, tudi slovenščini, saj njegove lingvistične tehnologije v nekaj sekundah pregledajo in obdelajo tiskane ali pisane dokumente ter jih digitalizirajo. 

***

Produkti ABBYY podjetjem pomagajo obvladati nenehno rast količine informacij,  saj zaposlenim priskrbijo orodja, s katerimi hitro in enostavno preberejo podatke iz papirne oblike, fotografij ali drugih vrst dokumentov, nato pa poskrbijo še za avtomatski zajem dokumentov ter obdelavo in hrambo podatkov v njih.

Ponudba produktov ABBYY vključuje:

ABBYY FineReaderje programska oprema za optično prepoznavanje znakov (OCR), ki zagotavlja neprekosljivo natančnost prepoznavanja besedila in konverzijskih zmogljivosti. Intuitiva uporaba in en sam klik vam omogoča, da storite več z manj koraki. Do 190 jezikov je podprtih za prepoznavanje besedila - več kot katerakoli druga programska oprema za OCR na tem trgu.

FineReader pretvori skenirane dokumente, digitalne slike in slikovne PDF-je v uporabne formate, kot je Microsoft Word, Excel ali PDF z možnostjo iskanja, kar vam omogoča citiranje dela vsebine ali uporabo celotne vsebine za nadaljeno uporabo.

ABBYY FineReader

ABBYY Recognition Server samodejno pretvori papir, slike in elektronske dokumente in jih shrani kot stisnejene in skladne arhivske datoteke, kot so PDF ali PDF/a. Organizacijam vseh velikosti pomaga optimizirati poslovne procese, medtem ko le te dosegajo skladnsot, sodelovanje in dolgoročne cilje za hrambo.

ABBYY FlexiCapture je močno orodje za zajem in obdelavo dokumentov.  Oblikovan je tako da preoblikuje tokove dokumentov katerekoli strukture in kompleksnosti v podatke primerne za poslovanje. Njegova nagrajena tehnologija, avtomatska klasifikacija dokumentov in še mnogo več pomaga podjetjem in organizacijam pri racionalizaciji poslovnih procesov, povečanju učinkovitosti in zmanjšanju stroškov.

ABBYY FlexiCapture za račune je rešitev za vodenje računov. Organizacijam omogoča, da povečajo produktivnost, medtem ko znižajo strošek obdelave na posameznem računu. Rešitev prinaša vse bistvene funkcije za vzpostavitev hitrega, učinkovitega in preglednega postopka za obdelavo računov.

PDF Transformer + ponuja vse, kar potrebujete za vaše vsakodnevno delo z datotekami PDF. Ne glede na to ali želite urediti ali dodati komentar, dokument zaščititi z geslom, deliti PDF s sodelavci, ustvariti ali preprosto brati PDF, vam PDF Transformer + vse to omogoča z lahkoto. Ta vsestranka PDF programska oprema zdržuje intuitiven vmesnik in orodje za sodelovanje z ABBYY Optical Recognition (OCR) tehnologijo, ki zagotavlja, da brez težav deluje s katerokoli vrsto PDF datoteke.