Upravljajte vsebine z Easy Software 


Organizacije se dnevno srečujejo z vse več podatki in dokumenti, ki za obvladovanje zahtevajo potreben čas in denar. Nudimo sistem za obvladovanje dokumentov, ki olajša delo z dokumenti in podatki, hkrati pa zniža stroške podjetja. Mikrografija je partner z vodilnim ponudnikom DMS-rešitev (Document Management System) že od leta 1992 in od takrat smo implementirali rešitve v mnoga slovenska in tuja podjetja. 

***

Skozi vsa ta leta je programska oprema EASY postajala vodilna rešitev na področju elektronske hrambe in obvladovanja dokumentov ter njihovih vsebin. Z uspešno linijo rešitev je družba EASY v Nemčiji zasedla vodilno mesto na trgu ponudnikov DMS-rešitev, njihove produkte pa uporablja že več kot 12.000 organizacij po vsej Evropi. 

EASY rešitve omogočajo zajem vseh vrst in oblik dokumentov, strukturirajo in urejajo proces dokumentacije, skrbijo za revizijsko varno in trajno hrambo in tudi za to, da so vsebine in informacije iz dokumentov na voljo vedno in povsod.

Produkti EASY delujejo v vseh obstoječih operacijskih sistemih in delovnih okoljih. Omogočajo enostaven prenos podatkov iz vseh obstoječih standardnih aplikacij z vsemi formati datotek. Osnova dokumentacijskega sistema je dokumentacijski in arhivski strežnik EASY Enterprise.i (na osnovi OS Windows), EASY Enterprise.x (deluje v vseh OS) ali EASY Experaince. Rešitve iz skupine Enterprise.+ omogočajo številne možnosti za reševanje različnih nalog. Ker so rešitve EASY Enterprise sestavljene iz modulov, se prilagodijo vsaki zahtevi in jih je mogoče pridružiti že obstoječim sistemom, bodisi manj zahtevnim oddelčnim uporabniškim programom bodisi celovitemu informacijskemu sistemu še tako velikega podjetja.

Strežnik EASY Enterprise.x deluje v okoljih Windows, Linux, Apple Macintosh in tudi v različnih okoljih UNIX. Strežnik je mogoče nadgraditi ali njegovo obremenitev porazdeliti. Do shranjenih dokumentov in podatkov lahko dostopate iz različnih sistemov in tudi preko spleta.