Elektronsko poslovanje. Brezpapirno poslovanje.
 

Vas skrbi, da boste izgubili svoje dokumente? Ne skrbite, mi vam bomo pomagali z digitalnimi rešitvami, ki smo jih oblikovali medtem, ko smo imeli v mislih raznolike zahteve mnogih organizacij.

***

Papir je sestavni del vsake organizacije, ne glede na okolje kateremu organizacija pripada. Dnevno se proizvede velike količine papirja in nedoumno je, da je upravljanje obsežne količine dokumentacije dolgotrajna in težka naloga. Mnoga podjetja zato sledijo trendu vzpostavitve brezpapirne pisarne oziroma elektronskih rešitev, ukrojene po meri brezpapirnega poslovanja. Sodobno poslovanje tako predstavlja brezpapirno poslovanje.


Delo z elektronskimi dokumenti je preprosto hitrejše, bolj organizirano ter stroškovno ugodno. Dovolite nam, da vas osvobodimo nočnih mor in preoblikujemo vašo pisarno pred vašimi očmi. Z dokumentnim sistemom (mDocs), ki vam ga nudimo v Mikrografiji bodo ''izgubljeni'' dokumenti stvar preteklosti, vi pa boste poskrbeli za obvladovanje dokumentacije in natančnost v poslu.


Vse rešitve, ki smo jih za naročnike razvili v Mikrografiji so certificirane pri Arhivu Republike Slovenije in kot take, nudijo podjetjem vseh velikosti celovito ravnanje z dokumenti in omogočajo hitro implementacijo ter intuitivno rabo rešitev. Ena takšnih je vsekakor dokumentni sistem, ki ne le uredi delo povezano z dokumenti, temveč dvigne tudi produktivnost zaposlenih, izboljša učinkovitost in poskrbi za varnost dokumentov. Več o naših rešitvah pa si preberite na naslednjih povezavah.

                        

Vse rešitve, ki smo jih za naročnike razvili v Mikrografiji so certificirane pri Arhivu Republike Slovenije in kot take, nudijo podjetjem vseh velikosti celovito ravnanje z dokumenti in omogočajo hitro implementacijo ter intuitivno rabo rešitev.

Imate vprašanje? Imamo odgovor.

Pišite nam na elektronski naslov info@mikrografija.si in z veseljem vam bomo pokazali, da je dokumentni sistem več kot le deljenje dokumentov.