Rešitev mIA je razvita v sklopu projekta razvoja inteligentnega sistema za digitalno arhiviranje, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Rešitev predstavlja naslednjo generacijo pametnega arhiva, ki uporablja pristope umetne inteligence za izjemno hitro implementacijo v organizaciji ter avtonomno upravljanje vseh relevantnih aspektov arhiviranja. Rešitev omogoča povezovanje med različnimi oddelki in optimizirala delovni proces.

null

ANONIMIZACIJA

Avtomatsko prepoznavanje različnih vrst osebnih podatkov v vaših dokumentih ter avtomatska anonimizacija. Bodisi za potrebe skladnosti z GDPR, bodisi za potrebe omejevanja dostopa do informacij.
null

RAZUMEVANJE VSEBINE

Razumevanje vsebine, vrste dokumentov in sentimenta. S tem omogočimo iskanje po vsebini in ne zgolj po ključnih besedah, ter posledično kakovostnejšo uporabniško izkušnjo.
null

SAMOUČENJE

Avtomatsko učenje iz vaših akcij omogoča samoizboljševanje inteligentnih algoritmov in tako doseganje vedno večje točnosti skozi uporabo rešitve.

Napredek na področju umetne inteligence je naredil kakovostne premike na področju računalniškega razumevanja naravnega jezika, kjer smo v zadnjih letih priča kakovostnim preskokom, kot posledica globokega učenja in transformacijskih nevronskih mrež.

Naša vizija je združiti umetno inteligenco računalnika in inteligenco človeka in s tem izboljšati kakovost upravljanje z dokumentu. S tem bomo podjetjem omogočili, da z dokumenti ravna še bolj učinkovito, varno, hitro in predvsem bolje izkoristi znanje in informacije, ki so skrite v dokumentaciji.

Ključne funkcionalnosti

  • Avtomatsko prepoznavanje osebnih podatkov

  • Razumevanje elementov vsebine dokumenta

  • Anonimizacja s klikom na en gumb

  • Vsebinsko iskanje

  • Avtomatsko prepoznavanje sentimenta

  • Avtomatsko prepoznavanje vrste dokumenta

mIA je del družine Mikrografijinih produktov, ki je na voljo kot neodvisna inteligentna plast v naši arhitekturi. Kot tako je rešitev mIA mogoče uporabiti v povezavi z drugimi produkti iz naše družine, kot na primer mScan, mDocs in mSef. Kot neodvisno rešitev pa jo je mogoče integrirati tudi z drugimi rešitvami.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Več informacij na www.eu-skladi.si.