Sodobne tehnologije so postopek skeniranja dokumentov dvignile na nov nivo, zato smo razvili certificirano programsko opremo za skeniranje in indeksacijo mScan, ki ponuja nov in enostaven način skeniranja dokumentov, slik ali fotografij.

Ključne prednosti

  • Število skeniranih strani ni omejeno.

  • Zajem gradiva iz različnih virov (npr. skener, elektronska pošta, datotečni sistem).

  • Podpira več jezikov (seveda tudi slovenščino).

  • Možnost izvoza vsebin v tretje sisteme in aplikacije (e-hramba mSef, dokumentni sistem mDocs, Alfresco, Dropbox …).

  • Samodejno ločevanje dokumentov glede na črtno kodo, število strani oz. druga pravila.

  • Avtomatska indeksacija skenirane dokumentacije (OCR, sistemski podatki, …).

  • Izvoz dokumentov v ozadju vam omogoča nemoteno delo.

  • Možnost samodejnega odstranjevanja praznih strani, obrezovanje, obračanje.

Z novimi funkcionalnostmi je mScan postal še bolj priročna in profesionalna rešitev za uvedbo ali optimizacijo brezpapirnega poslovanja, saj izboljša kakovost dela, prihrani čas rokovanja z dokumenti in posledično pripomore k večji učinkovitosti.

Rešitev podpira popolno integracijo z dokumentnim sistemom mDocs ter certificirano elektronsko hrambo mSef, nudi pa tudi možnost izvoza vsebin v druge rešitve, aplikacije in sisteme (Alfresco, Dropbox, e-pošta, …), kar še dodatno pospeši in poenostavi delo z dokumenti.

mScan obvlada prepoznavo besedil iz formularjev in strukturiranih dokumentov. Odlične rezultate dosega tudi pri prepoznavi besedila iz nestrukturiranih dokumentov, ki danes predstavljajo okoli 90 odstotkov poslovne korespondence.

Izvoz dokumentov za nadaljnjo obdelavo je izvedljiv neposredno v dokumentni sistem mDocs, FTP, e-hrambo mSef, lokalni izvoz oz. morebitne ostale zunanje sisteme. mScan omogoča izvoz v datoteke TIFF, JPEG, PDF in PDF/A, pri čemer so določene oblike izvoza že primerne za dolgoročno elektronsko hrambo dokumentacije in omogočajo enostavno iskanje po vsebini dokumentov.

Enostavno skeniranje računov, vhodne pošte ali katerekoli druge dokumentacije. Nastavitve skeniranja preprosto prilagodite posameznemu tipu dokumentacije ter shranite opravilo (job), ki vam bo nato vedno na voljo ob naslednjem skeniranju.

Številni strokovnjaki v Mikrografiji vam lahko tudi svetujemo pri izbiri primernega skenerja, s katerim boste zlahka kos celotni papirnati dokumentaciji!

Optimizirajte vaše poslovanje in uživajte v hitreje in lažje opravljenem delu.