Za podjetje Mikrografija d.o.o., se je leto začelo nadvse uspešno.

 

Na prestižnem letnem dogodku mednarodnega podjetja Easy Software, Global Partner Kick-off, v Frankfutu, je Mikrografija prejela nagrado za najbolj inovativen projekt – za razvoj rešitve za upravljanje z dokumenti mDocs.

 

Dokumentni sistem mDocs je ena vodilnih rešitev za obvladovanje e-dokumentacije v Sloveniji, ki združuje varnost, skalabilnost, zanesljivost in uporabniško enostavnost, kar pa so prepoznali tudi vodilni v podjetju Easy Software. Nagrado sta v imenu podjetja sprejela direktor podjetja, Boštjan Gaberc in tehnični direktor, Sandi Rožman.

 

Boštjan Gaberc, direktor, je ob prihodu domov izrazil svoje zadovoljstvo: »Veseli me, kako se stvari razvijajo. Nagrada kot je ta nam daje še dodatno potrditev in vzpodbudo, da smo v svojem delu inovativni, dosledni in vedno korak naprej. Naših uporabnikov in naročnikov nikoli ne podcenjujemo, kar se odraža v kvaliteti, za katero se trudimo, da je naš zaščitni znak. Ta nagrada pa je na drugi strani tudi izjemna potrditev našega dela in strateškega sodelovanja z mednarodnim podjetjem Easy Software. Nenazadnje pa, vse to ne bi bilo mogoče brez odlične ekipe v našem podjetju, ki je že ničkolikokrat pokazala, da se z ekipnim delom lahko lotimo mnogih izzivov. Vsekakor lahko optimistično zrem(o) v prihodnost.«