EASY zagotavlja varen in učinkovit EASY Archive Smart, nadaljni razvoj dolgoletnega standarda EASY Archive. EASY Archive Smart je arhiv, kot še noben do sedaj in je v celoti osnovan na temeljih EASY arhiva. In zakaj EASY Archive Smart izstopa?

EASY Archive Smart je najbolj poenostavljen arhiv, ki ga je EASY kdaj koli zgradil. Konfiguracije in upravljanje so zmanjšali na osnovo. EASY Archive Smart je uporabniku dostavljen z tovarniškimi nastavitvami, interaktivni asistent pa poskrbi za vse ostalo. Za uporabo EASY Archive Smart ne boste potrebovali zunanjih podatkovnih baz. Integrirane ima namreč baze podatkov, ki vam omogočajo, da odpravite kateri koli zunanji server za bazo podatkov.

Z vsem tem pa EASY ni žrtvoval spektra storitev, ki jih izdelek ponuja. EASY Archive Smart vam še vedno ponuja vse možnoti, ki jih pričakujete od profesionalnega arhiva – vrhunsko zmogljivost, odlično zanesljivost in maksimalno fleksibilnost.

Zahvaljujoč optimizirani arhitekturi, hitri montaži in preprosti konfiguraciji, kot tudi izboljšanemu orodju za premikanje EASY ENTERPRISE.i Reader, vam EASY Archive Smart omogoča, da preprosto preklopite na novo različico.

Veliko koristi prinaša nov vmesnik. Ta vam omogoča, da vključite EASY Archive Smart neopazno v sistemsko okolje. Nov vmesnik lahko uporabite tudi za tistih nekaj korakov, ki jih boste potrebovali za konfiguriranje in zagon. To je optimalno za vas in za vaše stranke.