Za Mikrografijo je leto 2017 posebno leto, kajti podjetje praznuje 25. obletnico delovanja. Sedaj, 25 let kasneje, ko je podjetje preraslo svoje skromne začetke, smo ponosni na pot, ki smo jo prehodili do danes. Izkušnje in znanja, ki smo jih nabrali v preteklih letih, so zelo dobra popotnica za prihodnost.

Edina stalnica, ki nas je spremljala vsa ta leta, so bile nenehne spremembe, tako notranje kot zunanje. Le tem se je bilo potrebno prilagajati na številnih področjih.

Vstop na tuje trge je bil izziv, ki je od nas zahteval, da smo še boljši. Omogočil nam je večji in hitrejši tehnološki razvoj, sočasno s tem pa so rasle tudi kapacitete podjetja na kadrovskem in kapitalskem področju, s čimer je družba krepila konkurenčno prednost.

Rasli smo skupaj z našimi naročniki, ki so bili v mnogih primerih tudi vzvod za številne nove investicije in razvoj storitev zaradi njihovih trenutnih potreb ali tistih v prihodnosti.

Izmed mnogih prednosti, pa bi na prvem mestu izpostavili izvrsten kolektiv, ker so navkljub vsem poslovnim dosežkom predvsem oni tisti, zaradi katerih je podjetje danes to kar je. Kot ekipa smo skupaj strli že marsikateri trd oreh in še kakšnega bomo.

Že sam način poslovanja se je v zadnjih letnih znano spremenil in ocenjujemo, da se bo potreba po brezpapirnih storitvah in rešitvah, ki jih ponujamo, še bolj povečevala, kajti s spremembo poslovanja prihaja tudi do vse večje količine podatkov. Zato v Mikrografiji z veseljem zremo v prihodnost in se veselimo vsem novim poslovnim izzivom, ki nam bodo prišli naproti.

Preberite si tudi intervju z Boštjanom Gabercem, v 91. številki IKT Finance.