+ Delimo izkušnje

10. 4.2019 je potekal Poslovni zajtrk MIkrografije, kjer smo z udeleženci delili izkušnje naših naročnikov.

V sodobni družbi so brezpapirne storitve nedvomno v porastu, s tem pa raste tudi zanimanje zanje. Več kot 100 udeležencev zajtrka, iz gospodarstva in javne uprave, je v uvodnem nagovoru prisluhnilo predstavitvi trendov z omenjenega področja, ki jih je na slikovit način predstavil direktor podjetja, g. Boštjan Gaberc. Sledila je predstavitev novega člana družine Mikrografijinih mRešitev, rešitev mSignum, pri kateri gre za izredno varen e-podpis, ki zagotavlja verodostojnost identitete in časovnega žigosanja ter, kar je ključno, sloni na blockchain tehnologiji.

S strani udeležencev je bilo slišati, da so predstavitve primerov dobrih praks uporabe naših rešitev s področja elektronskega poslovanja, vedno dobrodošle. S tem v mislih, smo povabili tudi naslednje predavatelje.

G. Sašo Dorniž je predstavil primer digitalizacije GDPR privolitev z lastnoročnim elektronskim podpisom soglasij na pametnih napravah v družba Porsche Slovenija, Ga. Helena Halas iz družbe Generali Zavarovalnica pa je razložila kako storitev skeniranja in hramba poslovne dokumentacije v certificirani e-hrambi mSef pozitivno vpliva na redno poslovanje. G. Marko Logar je orisal sodelovanje Mikrografije in družbe Petrol ter predstavil postopek avtomatizacije prejema računov prek poštnega predala s pomočjo rešitve mImport direktno v e-arhiv ali v obdelavo z mScanom.

Vedno dobrodošlo in željeno predavanje pa so nove in dodane funkcionalnosti dokumentnega sistema mDocs, ki je eden izmed osrednjih produktov Mikrografije. Te novosti je že tradicionalno predstavil mag. Marko Zupančič, vodja razvoja ECM rešitev.

V 27ih letih obstoja, smo v Mikrografiji naredili številne premike, predvsem pa smo ponosni na vedno nove in nove preboje ter inovativne rešitve na področju digitalizacije. Poslovni zajtrk, ki ga pripravimo vsako leto, vedno postreže z novostmi, atraktivnimi predstavitvami in predvsem dokazuje, da naše podjetje ne spi, ampak narekuje tok sprememb in izboljšav v poslovanju.

+ Mikrografija smo ljudje

Za vas smo izbrali nekaj utrinkov letošnjega zajtrka, ki si jih lahko ogledate v spodnji galeriji.