Za zagotavljanje razvoja in novih prebojev na področju digitalizacije ter hitrega prilagajanja spremembam v domačem in tujem poslovnem okolju morajo podjetja nenehno skrbeti za ohranjanje konkurenčne prednosti. V Mikrografiji želimo svojim strankam zagotoviti le najboljše, zato smo 25. julija 2019, podpisali novo partnersko pogodbo z EASY SOFTWARE in s podpisom pridobili najvišjo stopnjo partnerstva.

EASY SOFTWARE je mednarodna družba s sedežem v Nemčiji, ki ponuja specializirano platformo za dokumentne in arhivske sisteme, s ciljem zagotavljanja celovitih rešitev s področja digitalizacije. Z družbo EASY SOFTWARE sodelujemo že od leta 2003 in v tem času, smo si pridobili status strateško pomembnega partnerja v Vzhodni Evropi.

Okrepitev sodelovanja še dodatno povečuje možnosti glede dostopa do informacij in know-howa EASY-a, omogoča testiranje beta verzij, skupni razvoj novih rešitev, sodelovanje na področju marketinga in prodaje ter seveda same izvedbe storitev v državah, kjer Mikrografija še ni prisotna.

»Podpis pogodbe predstavlja strateško pomemben korak k širitvi, dostop do novih segmentov strank ter privlačne možnosti za rast podjetja. Z EASY je mogoče vse poslovne procese digitalizirati hitro in enostavno,« poudarja Boštjan Gaberc, direktor podjetja Mikrogrfija, d.o.o.

Da ima Mikrografija v partnerski mreži EASY SOFTWARE pomembno mesto dokazuje tudi dejstvo, da se je podpisa pogodbe udeležilo samo vodstvo podjetja.

»Z Mikrografijo smo v Vzhodni Evropi našli dolgoročne partnerske odnose. Na tem področju podpirajo pomembne stranke, kot sta PETROL in Merkur Osiguranje. S podpisom partnerskega sporazuma bomo bistveno okrepili naše skupne prodajne in trženjske aktivnosti ter dodatno okrepili naše sodelovanje za prihodnost,« pravi Dieter Weisshaar, generalni direktor EASY SOFTWARE.

Mikrografija bo v prihodnosti nadaljevala z uresničevanjem svojih ciljev, ki so usmerjeni predvsem k povečevanju prihodkov izven Slovenije, s širitvijo družbe na tuje trge, ter zmanjšanju odvisnosti od lokalnega okolja.

Za vas smo izbrali nekaj utrinkov iz podpisa pogodbe, ki si jih lahko ogledate v spodnji galeriji.