V Mikrografiji vzpostavljamo celovite rešitve na področju elektronskega poslovanja, s katerimi zagotavljamo urejenost in transparentnost poslovnih procesov ter hiter dostop do dokumentov, kjerkoli in kadarkoli.

mSign predstavlja tehnološko in varnostno preverjen pripomoček za elektronsko podpisovanje ter je elegantna in učinkovita rešitev, ki poskrbi, da bo vaše poslovanje potekalo nemoteno. Z uporabo mSign boste dosegli izjemen prihranek pri času in stroških poslovanja, obenem pa boste poskrbeli za zakonsko zahtevano varnost, onemogočili boste naknadno zanikanje verodostojnosti in preprečili nepooblaščen poseg v že overjen dokument.

Izjemen povdarek torej namenjamo varnosti pri elektronskem podpisovanju. Vsak podpis, znotraj PDF-ja, je časovno žigosan (čas se pridobi iz NTP strežnika, da se izognemo poneverjanju časa), omogočamo pa tudi dvo-nivojsko ali tro-nivojsko avtentikacijo (e-mail, SMS, PIN uporabnika).

V spodjem video posnetku je direktor Mikrografije Boštjan Gaberc spregovoril o nadgradnji rešitve mSign, ki sedaj uporabnikom ponuja še višji nivo varnosti pri elektronskem podpisovanju dokumentov. Izvedli smo integracijo z rešitvijo za podpisovanje OneSign, podjetja Halcom, ki je skladna z evropsko uredbo eIDAS. Za večino naročnikov je nivo varnosti, ki jo nudimo v našem podjetju dovolj, v primeru, ko pa naročnik želi kvalificirano digitalno potrdilo, ki prinaša še višji nivo varnosti, pa mu lahko ponudimo rešitev OneSign.

Poglejte si kako smo dosegli, da se navidezno konkurenčni rešitvi odlično dopolnjujeta.