Poslovni zajtrk Mikrografije je tokrat potekal prek spleta, osrednja tema dogodka pa je bilo elektronsko podpisovanje dokumentov, ki predstavlja pomemben del elektronskega poslovanja.

Uvodno predavanje je pripadlo Boštjanu Gabercu, direktorju podjetja Mikrografija, ki je izpostavil, dejstvo, da se je vlaganje v digitalizacijo v času epidemije obrestovalo ter poudaril, da so bila podjetja, če so želela uspešno poslovati, prisiljena stopiti izven okvirjev in se hitro prilagoditi nastali situaciji.

V zadnjem letu beležimo ogromno povpraševanja na področju elektronskega podpisovana dokumentov zato smo v podjetju razvili rešitev mSign, ki je primerna za uporabo v podjetjih vseh velikosti. Tadej Drmaž je udeležencem predstavil ključne prednosti certificiranega elektronskega podpisa mSign, ki je zakonsko skladen in enakovreden ročnemu podpisu. Za lažjo odločitev pri najemu rešitve mSign vam omogočamo 30-dnevni brezplačen preizkus, kjer se lahko prepričate o delovanju rešitve.

V nadaljevanju smo prikazal tudi več scenarijev uporabe elektronskega podpisa v praksi in sicer podpisovanje na mobilni napravi, tabličnem računalniku, podpisovanje z mobilno aplikacijo mSign ter popisovanje na osebnem računalniku.

Naročniki rešitve mSign iz podjetji Trimo, Rokometni Klub Trimo Trebnje, Summit Leasing in Slovensko-nemška gospodarska zbornica so z nami delili svoje izkušnje pred in po uvedbi rešitve, pojasnili kako je rešitev mSign pozitivno vplivala na njihovo poslovanje ter razrili dolgoročni cilji, ki jih želijo doseči z uvedbo rešitve.

Tudi tokrat smo del predavanj namenili dokumentnemu sistemu mDocs, rešitvi ki jo odlikujeta izjemna prilagodljivost in modularna zasnova. Prikazali smo avtomatiziran zajem podatkov, ki omogoča hitrejše in bolj natančno delo, elektronsko podpisovanje dokumentacije z uporabo mSign rešitve znotraj dokumentnega sistema mDocs, pregledovanje dokumentacije podjetja v pregledni drevesni strukturi ter globalno obvladovanje dokumentov, ki omogoča hitrejše odločanje ter poveča operativno učinkovitost organizacije.

Za vas smo izbrali nekaj utrinkov letošnjega zajtrka, ki si jih lahko ogledate v spodnji galeriji.

Poslovni zajtrk smo sklenili z željo, da se na prihajajočih dogodkih Mikrografije zopet srečamo v živo!