Danes, 12.05.2022, praznujemo 30-letnico svojega obstoja in uspešnega delovanja na področju digitalizacije poslovanja! 🎊

Mikrografija smo ljudje – mi, zaposleni in vi, naši kupci ter dobavitelji. ❤️

Povezanost naših zaposlenih ter zadovoljstvo in posledično tudi zvestoba naših strank sta eni od ključnih gonil uspešnosti podjetja, ki jih želimo izpostaviti ob tem jubileju.

Ponosni smo na dejstvo, da že kar 30 let sodelujemo pri učinkovitemu in uspešnemu izvajanju projektov ter postavljanju kar najboljših temeljev digitalnega poslovanja strank.

V vseh teh letih smo izpeljali veliko število projektov in pridobili izredno veliko znanja, kar nam ob želji po novih izzivih daje skoraj neomejene možnosti v bližnji in daljni prihodnosti. Verjamemo, da se nam za prihodnost ni bati.

Za naše delo so nam pomembne tudi vrednote, ki jih zasledujemo in ki opisujejo standarde našega dela. Mikrografija deluje v skladu s sprejeto kulturo podjetja. Pri delu z zaposlenimi in strankami se trudimo vzpostaviti medsebojno zaupanje in delujemo po načelu medsebojnega spoštovanja in učinkovitosti.

📢 Na tem mestu bi se radi še enkrat zahvalili vsem našim strankam in poslovnim partnerjem za zaupanje ter vsem našim zaposlenim, ki s svojim delom in zanosom gradijo našo zgodbo.

Verjamemo, da nam bo uspevalo tudi v prihodnje in da se bomo z veseljem spominjali vseh zgodb, ki smo jih in jih še bomo spisali skupaj.