Zelo dolgo je bilo upravljanje s človeškimi viri nekaj kar so mnogi počeli znotraj ”hiše” in na osnovi papirja. Vse to se je v zadnjih letih precej spremenilo. Digitalizirani in avtomatizirani HR procesi ob pomoči specializirane programske opreme za upravljanje z dokumenti (spoznajte naš mDocs, če ga še niste) lahko upravljanje z vašimi kadri (in njihovimi znanji) vodi do nove dimenzije, kjer boste v vsakem trenutku vedeli kaj je vaša naslednja naloga. S skeniranjem in upravljanjem bo vaša organizacija naredila prvi korak na pot k bolj sodobni in konkurenčni prihodnosti.

Po podatkih raziskovalnega podjetja Gartner, bo 25 odstotkov sedanjih podjetij izgubilo svoj tržni položaj zaradi skepticizma in počasnega prehoda na digitalne procese. Podjetja, ki se odločajo za implementacijo digitalnih procesov in dokumentnih sistemov bodo postala bolj prožna, bolj konkurenčna in bistveno bolj odzivna v sodobnem poslovanju.

Skeniranje HR dokumentacije je pomemben korak k sprejemanju digitalnega poslovanja. Revolucionira upravljanje s človeškimi viri. Organizaciji omogoča, da hitro obvladujejo in shranjujejo HR dokumente svojih zaposlenih in z njimi v roku tudi upravlja. Postopek upravljanja s človeškimi viri se lahko premika bolj učinkovito. Razvrščanje, iskanje in obdelava dokumentov lahko traja le nekaj minut, nekoč pa bi vam tako delo vzelo tudi dan ali več.

Preoblikujte HR

V splošnem digitalizacija dokumentacije in procesov povečuje hitrost, natančnost in splošne izkušnje zaposlenih v podjetju, ki tako tehnologijo uporabljajo v svojem vsakdanu. Z uporabo tehnologije in uvedbo dobro strukturiranih (brezpapirnih) procesov, ki upravljajo in omogočajo uporabo vseh prednosti takega poslovanja, omogočamo, da se organizacije izboljšajo v vseh svojih segmentih, od dna do vrha.

Digitalizacija HR zapisov je izjemnega pomena. Vaši zaposleni so vaše zlato in vaš ključ. Upravljanje z njimi pa ključno za vašo rast in njihovo zadovoljstvo. Da ne govorimo, tudi vaša delovna miza bo bolj pregledna, dokumentacija pa elektronsko na voljo. Digitalizirajte HR dokumente in procese in s časom boste izboljšali vse druge vidike vašega poslovanja.